Nye indlæg

Kategorier

Tags

massage

Regninger, Betalingsservice og bøder

10-02-2013
I har trukket for mange penge, hvordan kan det være ?
 
Svar: Normalt trækkes der kun dit månedlige kontingent hver den første bankdag i måneden. Der kan være flere ting der gør at der trækkes mere end det månedlige kontingent:
 
- Er det første gang du bliver trukket? I så tilfælde kan det være betaling for din oprettelse samt resten af første måneds træning vi trækker.
 
- Har du modtaget rykkere siden du blev opkrævet sidst ? Hvis en betaling bliver afvist, så sender vores bogholderi er rykkerskrivelse, og denne koster kr. 100,-. Hvis den ikke betales inden vi genererer næste måneds trækninger til PBS (Nets A/S), så vil denne rykker, inkl. gebyr, komme med på PBS trækningen.
 
- Manglende fremmøde til hold-træning ? Måske har du booket dig til et hold, og glemt at komme ? Manglende fremmøde udløser en bøde i systemet, og denne vil blive opkrævet via PBS sammen med dit kontingent. Hvis du har været til holdet, men kom for sent, så vil du også få en bøde, da man skal fremmøde på touch-skærmen i centeret, senest 5 min. før holdstart.
 
- Måske har du fået en kontrolafgift ? HAr du været til træning een eller flere gange uden at melde gyldigt fremmøde på centerets touch-skærm, så udløser dette en kontrolafgift på kr. 50,- pr. gang (såfremt du er medlem og ikke har fremmødebetalt medlemskab), da vores overvågningsvagter skal bruge tid på at finde ud af hvem du er, og hvad du laver i centeret. Sådanne afgifter kan sendes med posten som en faktura, eller opkræves via PBS sammen med dit kontingent.

Hvorfor er jeg er blevet trukket penge, når jeg har sat mit medlemskab på pause?
 
Svar: Hvis du har sat dit medlemskab på pause midten af måneden, har vi sendt oplysninger til Betalingsservice omkring opkrævning. Derfor vil du blive opkrævet for den kommende måned, og herefter er dit medlemskab på pause. Den ekstra måned du har betalt for, bliver modregnet den første måned dit medlemskab er aktivt igen. Hvis medlemskabet er sat på pause inden den 15. i måneden, vil der ikke blive trukket penge fra din bankkonto, medmindre du har fået bøder for manglende fremmøde til hold.

Kategori: FAQ

 

 

Normale åbningstider:
Mandag: 05:00 - 24:00
Tirsdag: 05:00 - 24:00
Onsdag: 05:00 - 24:00
Torsdag: 05:00 - 24:00
Fredag: 05:00 - 24:00
Lørdag: 05:00 - 24:00
Søndag: 05:00 - 24:00
 
Der er mulighed for at komme ind via dørsystemet indtil 1 time før centrene lukker. Find receptionernes åbningstider HER